Plattan i mattan

Det är fullständigt absurt sådant tryck det är på jobbet just nu. I går körde jag full dag, sedan hem och tvätta, mata barn och så på det igen – till klockan halv tre i natt! Tack gode Gud att jag älskar mitt jobb; det hjälper mig att orka på nytt i dag.

Andra bloggar om: , ,

Annonser

2 reaktioner på ”Plattan i mattan

  1. Jag gillar också mina jobb, har två skillda verksamheter med vitt skillda uppgifter. Jag har njutit i fulla drag och antagligen trott att jag var stålis (kvinna). Men i augusti började jag gråta, spela på läppen och framföra mitt fordon i 20 km i timmen för att jag INTE ville komma fram. Jag slutade prata, inte för att jag bestämt mig för det utan bara för att jag inte kunde. Polisen stoppad mig en gång och undrade om något var fel eftersom jag körde så sakta…när jag dessutom inte kunde prata utan bara gråta, så förstod tom jag.

    Jag vill bara säga: Var rädd om dig! Roligt kan också bli övermäktigt!

  2. Moddan: tack för omtanken, det värmer. Och du behöver inte vara orolig; jag har varit nära förut och det är inte alls den mängden och längden och bredden och tyngden nu. Det här racet är högst tillfälligt och därför enbart kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s