Det är mycket nu

Petra Mede: maken till gapig, illa förberedd, spontant elak och vilse programledare var det länge sedan man såg. Lydia Capolicchio, kom tillbaka. Allt är förlåtet. Eller nåja: preskriberat, i alla fall.

Polisen: om det bara var det perpetuella, dåliga omdömet, men det verkar ju som korkskalligheterna helt har lyckats dölja det faktum att polisen inte klarar av att lösa brott.

Miljöpartiet: nu har partiet i Malmö spruckit. Lovar gott inför regeringsförhandlingar på det nationella planet. När får vi se miljöpartiet-R?


Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Annonser

3 reaktioner på ”Det är mycket nu

  1. Vad man gör med en sådan granne? Jo, man ser till att leva ett mönsterliv väl inom ramarna för vad som föreskrivs i lagar och regler. Sedan dokumenterar man alla påhopp, oförskämdheter och skarvar. Därefter konfronterar man grannen eller söker hjälp att konfrontera. Är det hyresrätt det är frågan om så kan väl hyresvärden vara behjälplig.

  2. skrymta: visst är det så. Problemet är att det är en så tunn linje mellan detta och rättshaveriet. Och vi vill för död och pina inte uppfyllas av dokumenterandet. Vi vill leva i detta paradis och njuta av det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s