Jag är ingen piratpartist, men …

Jag är ingen piratpartist, men det här var rätt begåvat. Texten beskriver dels varför Piratpartiet står för viktiga värden, dels varför Sverigedemokraterna inte är något alternativ.

Andra bloggar om: , , , ,

Annonser

7 reaktioner på ”Jag är ingen piratpartist, men …

  1. queriem och Yamiko: Nja …, jag tror att ni har en viktig uppgift att fylla (och fyllde den lysande i EU-valet), men det finns andra viktiga uppgifter, och andra viktiga frågor, också. Och där har ni ju ingen åsikt.

  2. Förvånansvärt många frågor påverkas av våra tre huvudfrågor så i många fall (tex skola, vård och andra samhällsviktiga frågor) så har vi faktiskt åsikter, fast kanske inte med tyngdpunkt på det som övriga partier trycker på. Personligen anser jag att om vi inte har grundstenarna för demokrati (där tex integritet och privatliv är primära) så känns det plötsligt rätt ointressant för mig huruvida tex skolan ska få några miljoner till eller ej i budgeten. Gärna fri sjukvård, men först en rejäl demokrati för att parafrasera en känd affisch.

    Nå, alla ska rösta på det de tror på, det är ju hela poängen med demokrati, men om du röstar på ett parti så tänk gärna på att kryssa ett namn som står upp för integritet! Det vore för övrigt en mycket bra bloggpost, en genomgång av kandidaterna för övriga partier för att försöka luska ut vad de anser i Piratpartifrågor. Den kanske jag skriver nån gång… 😉

  3. qeruiem: ”om du röstar på ett parti så tänk gärna på att kryssa ett namn som står upp för integritet!”.

    Det var det bästa jag har hört … på mycket länge. Och du: skriv den där bloggposten – och meddela mig när det är gjort. Jag puffar gärna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s