Vad stort sker, sker emellanåt under ytan

 

Julen är över, juldagen och annandagen likaså, och de har alla blivit omskötta och omhändertagna på bästa tänkbara sätt. I morgon börjar (den fantastiskt korta) arbetsveckan, som även den ska få all uppmärksamhet som den förtjänar.

Samtidigt är det nu vecka två av Författarskolans andra och sista skrivarpass, och jag är lite stolt över att kunna konstatera att det faktiskt finns i stort sett en sida manus per dag så här långt. Inte alls färdiga sidor, men ordentligt gestaltat och dessutom försett med analys av vad som behöver göras mer för att de ska kunna ingå i ett vettigt första utkast – inklusive en viktig plantering som jag hade glömt att föra in i mitt synopsis.

DAGENS LÅT

Nikki Yanofskis ”Try try try”, som är först ut i vad som nu kommer att bli en låt om dagens här på Smyg. Se upp, håll ut och enjoy!

DAGENS CITAT

Det finns i skrivande stund redan 263 ömt utvalda citat om skrivande här på Smyg, men det finns mycket annat att hämta ur samma källa. Ett av dem kommer från 21-barnspappan (!), minst (!), Solomon Burke, som resonerar om hur det var när han var en ung man:

I was young. Girls were coming from every angle. I couldn’t love them all. But I tried.

Andra bloggar om: , ,

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s