Farväl, min älskade

”Ett livsmedel som man aldrig någonsin ska äta om man vill hålla sig frisk är knaperstekt bacon. Det är rökt, extrasaltat och rikt på mättat fett, samt innehåller nitrosoämnen, hormoner, glykotoxiner, miljögifter och endotoxiner. Sedan steker man det väldigt hårt, så att det bildas maximalt med heterocykliska aminer och polyaromatiska kolväten. Att äta bacon är att jämställa med att röka.”

David Stenholtz,
specialistläkare i onkologi vid Västmanlands sjukhus

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s